Уважаеми клиенти, поради ниските цени в онлайн магазина,опция за безплатна доставка няма!

Общи условия

Доставка   : Уважаеми клиенти до офис на спиди е най-евтино!

ВАЖНО : Уважаеми клиенти, поради ниските цени в онлайн магазина,опция за безплатна доставка няма!

ВАЖНО: ПОРЪЧКИ РЕГИСТРИРАНИ СЛЕД 10:00ч СЕ ОБРАБОТВАТ И ИЗПРАЩАТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН. ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД ПРЕГЛЕД  НА ПОРЪЧКАТА, ИМЕЙЛ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ! ДОСТАВКАТА  СЕ ИЗВЪРШВА  В РАМКИТЕ НА 3(три) РАБОТНИ ДНИ.

Доставката се извършва чрез следните методи:

  1. Безплатна доставка единствено в рамките на град Кърджали 
В този случай доставката се извършва от наш куриер до посочения от Вас адрес като изпълняваме поръчки само над 40лв с безплатна доставка. 

 2. Доставка в цялата страна чрез куриерски фирма   "СПИДИ" или "ЕКОНТ"  -Доставка от 1 до 3 работни дни!

-Клиентите получават 25% отстъпка от куриерската услуга при доставка на куриерска фирма "СПИДИ"

В този случай ние изпращаме избраните от Вас стоки директно до посочения от Вас адрес или до удобния за Вас  офис на куриерска фирма "СПИДИ" или "ЕКОНТ Експрес". Разходите за доставката и обработка на наложен платеж са за сметка на получателя


 "SPEDDY" Калкулатор - пресметнете си доставката (от цената на доставка имате още -25% отстъпка)  ПРОВЕРИ ОТ ТУК


 "ЕКОНТ" Калкулатор - пресметнете си доставката ПРОВЕРИ ОТ ТУК

 Моля обърнете внимание, че успешната доставка зависи в голяма степен от точността на данните за контакт с Вас (имена, адрес, телефон) и taxta-magazini.com не носи отговорност при проблем с доставката поради недостатъчно или неверни данни за контакт с клиента.

ъщане на стоки

Всеки потребител, направил покупка в taxta-magazini.com, има право да върне поръчаните от него стоки в период от 7 (седем) дни от датата на получаването им.Като те трябва да бъдат съхранени в оригиналната им опаковка,не отваряни, неизползвани и са във вида, в който са получени с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите.

Разходите, свързани с връщането на стоките са за сметка на потребителя. В случай, че желаете да върнете закупени от taxta-magazini.com стоки се свържете за допълнителна информация с нас.

Цени за доставките на фирма "SPEEDY" от офис до офис