Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. [Повече информация]

Общи условия

1. Доставката 

1.1 Начин на доставка в цялата страна чрез куриерски фирми.  "Европът" до адрес, "Еконт" до офис, "Спиди"до офис

1.2 Обработка на поръчка от 1 до 3 работни дни.
 
1.3 В този случай ние изпращаме избраните от Вас стоки директно до посочения от Вас адрес с "Европът" или до офис на  "Еконт" до офис, "Спиди"до офис
  . Разходите за доставката и обработка на наложен платеж са за сметка на получателя. 
1.4 Клиентите могат да ползват нашата услуга "Изчисли доставка" при отваряне на определен артикул услугата се намира намира точно под бутона "Поръчка с един клик". Според бройките от избрания артикул сайта ви смята доставката до удобен за вас офис или адрес. Също така преди приключване на поръчката сайта смята общата доставка на всички артикули в кошницата.
1.5 Моля обърнете внимание, че успешната доставка зависи в голяма степен от точността на данните за контакт с Вас (имена, адрес, телефон) и taxta-magazini.com не носи отговорност при проблем с доставката поради недостатъчно или неверни данни за контакт с клиента. 
2. Връщане на стоки

2.1 Всеки потребител, направил покупка в taxta-magazini.com, има право да върне поръчаните от него стоки в период до 10 дни от датата на получаването им.Като те трябва да бъдат съхранени в оригиналната им опаковка,не отваряни, неизползвани и са във вида, в който са получени с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите.

2.2 Разходите, свързани с връщането на стоките са за сметка на потребителя. В случай, че желаете да върнете закупени от taxta-magazini.com стоки се свържете за допълнителна информация с нас.

3.Отстъпки

-Клиентите получават отстъпки от куриерските услуги при доставка : "Европът" 30%,  Еконт - 12%,  Спиди 20%


4. Начин на плащане
4.1 Наложен платеж 
4.2 Банков превод 
4.3 Плащане с карта (натисни за подробности) - Моля, преди да платите с карта се свържете с нас за потвърждение на наличностите на продуктите избрани от вас. (В ПРОЦЕС НА ОБРАБОТКА)

ВАЖНО : Уважаеми клиенти, поради ниските цени в онлайн магазина,опция за безплатна доставка няма!

ВАЖНО: Поръчки регистрирани след 10:00ч се обработват и изпращат на следващия работен ден. Очаквайте след преглед на поръчката, имейл за потвърждение, че е в процес на обработка. Ще получавате по имейла статуса на вашата поръчката.