Меню
Вашата количка

Уважаеми клиенти, след като си попълните всички данни за доставка! сайта изчислява сумата на доставката.

Кърпички за пране

Марка: Henkel Код на продукта: 16092
..
7.80лв.
Без данък:7.80лв.
Марка: Dr.beckmann Код на продукта: 9694
д-р Бекмам Препарат за възстановяване на цветове на дрение, 200 гр. за 3-4 м.Дреші). Ефективно възвръща цветовете и премахва посивяването на тъканите. Препараты може да се използва за всичко бели и цветни тъкани, дори и за деликатни материи като въна и оприна.Моля, следвайте инструкЩАмте и съветите ..
5.30лв.
Без данък:5.30лв.
Марка: Dr.beckmann Код на продукта: 14300
Д-р Бекман Кърпички, улавящи оцветители и замърсители 44 бр.Защита срещу обезцветяване Д-р Бекман кърпички, улавящи Оцветители и замърсители, абсорбира излишните оцветители при пране и ги заключва. По този начин всички дрехи са надеждно защитени от промяна на цвета, особено при цветни и бели участъц..
8.80лв.
Без данък:8.80лв.
Марка: Heitmann Код на продукта: 5172
HEITMANN КЪРПИЧКИ ЗА СИНИ ДЪНКИВашите дънки изглеждат отново като нови C истинска текстилна боя Боядисват в типичния за дънките вид. Лесно, бързо и без остатьк Оставете вашите избелели джинси просто отново да изглеждат като нови Тези практични цветни кърпички съдържат цветно дело с истинска текстилн..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Марка: Paclan Код на продукта: 8350
..
2.40лв.
Без данък:2.40лв.
Марка: Henkel Код на продукта: 13172
Кърпи Цветоулавящи K2r 10 брColour Catcher притежава революционна технология, която решава някои от най-големите проблеми при пране – отделянето на боя от тъканите, оцветяваща останалите дрехи, и частиците прах и мръсотията по тях, които карат дрехите да изглеждат захабени с времето. Кърпичките Colo..
3.30лв.
Без данък:3.30лв.
Марка: Heitmann Код на продукта: 4889
КЪРПИЧКИ ЗА СУПЕР БЯЛО ПРАНЕЗа искрящо бяло отстранеа сивото и жълтото по тъканитеС Зқ почутелна белопа За всяка температура Искрящо бяло с всяка кърпичка по време равномерно Ослепително бяло. За всички температури и всякакъв вид влакна с изключение на вълна и коприна За течни и прахообразни перилни..
6.60лв.
Без данък:6.60лв.
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. За повече информация прочетете тук - Какво са "бисквитки"