Меню
Вашата количка

Уважаеми клиенти, след като си попълните всички данни за доставка! сайта изчислява сумата на доставката.

За котлен камък

Код на продукта: 17354
Duzzit- ΠΡΕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕРАЛНЯ 250мл. Препарат за почистване на перална машина. Почиства барабана, тръбите, и уплътненията на Вашата перална машина, като премахва мръсотията и неприятните миризми. Начин на употреба: Изсипете цялото съдържание на опаковката на празен цикъл и задайте програ..
4.95лв.
Без данък:4.95лв.
Марка: Perilis Код на продукта: 4422
Течен препарат за почистване на варовик от домакински уреди ютии, кафе машини, перални.Разфасовки: 330 ml..
3.70лв.
Без данък:3.70лв.
Марка: CHANTE CLAIR Код на продукта: 16988
CHANTE CLAIR таблетки за почистване на котлен камък за пералня машина, 3в1, 16+4 броя..
9.20лв.
Без данък:9.20лв.
Марка: TITIZ Код на продукта: 16616
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЕРАЛНЯПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. За основно почистване на перални машини. Почиства всички замърсявания и остатъци от варовик със силата на лимонова и оцетна киселина, предотвратява образуването на неприятни миризми Периодичното използване на препарата удължава живота на вашата пералн..
2.20лв.
Без данък:2.20лв.
Марка: dr.beckmann Код на продукта: 10100
Д-р Бекман Капсули за освежаване на перални машини, 3x20г Капсулите за освежаване на перални машини са пригодени за бързо и лесно почистване. Водоразтворимият филм ги прави подходящи и за кратък цикъл на измиване от 30°C. Неутрализират неприятните миризм осигуряват интензивна свежест. Двойната форму..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Марка: dr.beckmann Код на продукта: 10082
Д-р Беман препарат за интензивно почистване на котлен камък от малки ел. уреди, 250млСъстани. Под 5% Фософонат, Фосфат. Начин на употреба. За машини за кафе/ еспресо/ чай/ автоматични кафемашини/ кафемашини с капсул/ кани. Напълнете 500мл. вода в резервоара на машината или каната Сложете 50мл. От пр..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Марка: dr.beckmann Код на продукта: 8395
Количество - 250мл.Почиства пералнята отвътре, защитава и се грижи за каучука и металните части.Със специална формула- премахва варовик, мърсотия, отломки и остатъци от перилни препарати дори в трудни за достигане части като барабан, маркучи, гумени уплътнения и отоплителни елементи.Удължава живота ..
5.50лв.
Без данък:5.50лв.
Марка: Buleko Код на продукта: 13149
domino таблетки против варовиктаблетки против варовик16 таблеткиДомино Антикалк са висококачествен продукт за премахване на отлаганията на котлен камък в пералните машини. Благодарение на своите активни съставки удължава живота на машините и предпазва металните части и гумени уплътнения от коро..
6.40лв.
Без данък:6.40лв.
Марка: Heitmann Код на продукта: 5536
Чиста перална машина, свежо пранеПочистващият препарат отстранява типичните за пералните машини замърсявания от варовик и мазнини, водещи до образуване на микроби и миризми. Щади особено материалите. Удължава експлоатационния срок на уреда.хигиенно основно почистване. Идеален за гумените части запаз..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Марка: Sano Код на продукта: 5447
Сано антикалк за перални ефикасно отстранява варовик и котлен камък от перални машини. Почиства и поддържа в отлично състояние барабана, нагревателя, тръбите, маркучите. Удължава живота на машината и гарантира максимална активност при пране. За разлика от други подобни препарати, този няма допир с п..
7.30лв.
Без данък:7.30лв.
Марка: Heitmann Код на продукта: 7793
Отстранява варовика, почиства и прави хигирсано , на измиване. Отстранява негiриятните миризми Нашите обещания за съдомиялната машина хигиенично чисти •С се вещества са 99% от възобновяеми природни ресурси. Употреба: - За съдомиялни машини. •Поставете програма за интензивна работа или на минимуы 65°..
5.80лв.
Без данък:5.80лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. За повече информация прочетете тук - Какво са "бисквитки"