Меню
Вашата количка

Уважаеми клиенти, след като си попълните всички данни за доставка! сайта изчислява сумата на доставката.

За отпушване на канали

Марка: CERTO Код на продукта: 16888
..
4.20лв.
Без данък:4.20лв.
Марка: ХИМИРЕКС Код на продукта: 16422
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: За отпушване и почистване на канали.НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипва се част от препарата в сифона, но не по-м 70-300 мл. изчаква се около 30 минути и се изплаква обилно с Препоръчително е да се използва веднъж месечно за профилактика. СЪСТАВ: 5% натриев хидроксид, 5-15% натриев хипохлорит..
3.30лв.
Без данък:3.30лв.
Марка: Astra Код на продукта: 16402
VOXX DESTROYERПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Мощен гел за отпушване на мив- ки, сифони и канали. Специална формула с добавена калиева основа, която разгражда замърсяванията, като ги втечнява и по този начин по-лесно се отмиват. Прониква през застояла вода, почиства напълно запушени или бавно оттичащи се тръби. Ефик..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Марка: Aroma Код на продукта: 14015
Течен гел ЧИСТО за отпушване на канали в банята. Мощна формула за ефективно отпушване и почистване на сифони и канализационни тръби в банята. Отстранява и упорити запушвания от косми и сапунени остатъци.Не уврежда тръбите. Използвайте веднъж месечно за да поддържате канализацията чиста и б..
3.60лв.
Без данък:3.60лв.
Марка: Aroma Код на продукта: 14014
Течен гел ЧИСТО за отпушване на канали в кухнята. Мощна формула с незабавен ефект за ефективно отпушване и почистване на сифони и канализационни тръби. Разгражда отпадъци от храни: мазнини, протеини,въглехидрати и други наслоени замърсявания.Не уврежда тръбите. Използвайте веднъж месечно за да ..
3.60лв.
Без данък:3.60лв.
Марка: Aromatico Код на продукта: 6725
А1 ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ отстранява причинителите за неприятните миризми от канализацията. Успешно отпушва и почиства канализационни тръби. Разтваря почти всички органични материи (кожа, косми, пера, люспи, мазнини) и образува с тях желеобразна маса, освобождавайки запушванията по този начин. ..
2.60лв.
Без данък:2.60лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. За повече информация прочетете тук - Какво са "бисквитки"