Меню
Вашата количка

Уважаеми клиенти, след като си попълните всички данни за доставка! сайта изчислява сумата на доставката.

Автомобили

Марка: IZI Код на продукта: 16785
..
5.90лв.
Без данък:5.90лв.
Марка: Astra Код на продукта: 16405
Изключително удобна ръкавица за почистване както в дома или офиса, така и за автомобил...
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Марка: Astra Код на продукта: 16406
..
7.00лв.
Без данък:7.00лв.
Марка: Astra Код на продукта: 15305
Продукт на базата на глицерин и силикон за поддръжка на автомо билни гуми. Възстановява ориги налния цвят на гумите, като им придава уникален блясък. Не влияе на цвета на металните повърхности (джанти. гуми каросерия).НАЧИН НА УПОТРЕБА:Гумите трябва да са чисти сухи преди нанасяне на препарата. Разк..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Марка: Astra Код на продукта: 1623
Подходящ за всички видове Джанти от стомана и леки сплави, боядисани, хромирани и Бързо Матови джанти. премахва накладки и всички типич- ни Прах OT замърсявания. Без киселини, не уврежда лакови гумени, пластмасови и метални покрития, детайли. Разклатете предиНАЧИН НА УПОТРЕБА: флакона употреба. Пред..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Марка: Astra Код на продукта: 1624
Препаратът е предназначен за вътрешно почистване на текстилни автотапицерии.НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разклатете флакона. Преди Да започнете почистете жела ната повърхност с четка или прахосмукачка. Напръскайте малко количество от препа рата. Разтъркайте пяната с чиста влажна кърпа или гъба. При петна и по..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Марка: Astra Код на продукта: 1625
Препаратът е предназначен за вътрешно почистване на автомо били - табло, волан, вътрешните части на вратите, пластмасови елементи, тапицерии от естест вена или изкуствена кожа.Почиства замърсявания и при дава блясък на повърхностите, като създава нов облик на инте риора на автомобила. След поли ране..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Марка: Convoy Код на продукта: 373
PREMIUM Кухненска гъба, изработена от иновативни влакна с естествено антимикробно действие, съдържаща микрочастици мед, която, действайки като естествен антибактериален продукт, създава ефективна бариера срещу разпространението на микроби и вируси, без добавяне на синтетични химични вещества. И..
1.30лв.
Без данък:1.30лв.
Марка: Convoy Код на продукта: 333
Микофибърна кърпа за полиране на автомобили. Кърпата може да се използва суха, мокра или напоена. Абсорбира водата и почиства праха, мазните петна, пръстовите отпечатъци и не оставя ивици или водни петна. Най-подходящ за полиране на огледала и стъкла, хром и лакирани повърхности, коле..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Марка: Convoy Код на продукта: 314
Микофибърна кърпа за сушене на автомобили. Кърпата може да се използва суха, мокра или напоена. Супер абсорбираща кърпа, предназначена да изсуши автомобила или двигателя след измиване. Предназначен за огледала и стъкла, полирани и хромирани повърхности, джанти и др. Абсорбира гол..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Марка: Astra Код на продукта: 1731
VOXX COCKPIT CLEANERПрепаратът е предназначен за вътрешно почистване на автомобили - табло, волан, вътрешните части на Вратите, пластмасови елементи, тапицерии от естествена или изкуствена кожа. Почиства замърсявания и придава блясък на повърхностите, като създава нов облик на интериора на автомо би..
4.90лв.
Без данък:4.90лв.
Марка: HIGHGENIC Код на продукта: 6151
Силиконов препарат 750 млHighGenic Silicone Cleaner се използва за почистване и полиране на повърхности като стъкло, метал, мебели, дърво, пластмаса, кола. Благодарение на силициевите минерали, съдържащи се в повърхността, осигурява тънък защитен слой на повърхността за дълго време, за да се по..
3.90лв.
Без данък:3.90лв.
Марка: Astra Код на продукта: 12431
DE-ICERПремахва бързо лед, скреж и сняг от стъклата на автомобила. Помага за предотвратяване на повторно замръзване. Осигурява необходимата видимост при шофиране. Ефективен при температури до -20°С. УПОТРЕБА: Напръскайте развномерно върху стъклата и оставете да подейства. Ако е необходимо повторете...
5.50лв.
Без данък:5.50лв.
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. За повече информация прочетете тук - Какво са "бисквитки"